Vi skal starte et sted

December stod for døren, og der var flere af mine medarbejdere, som snakkede om, at de i januar skulle i gang med en sundere livsstil, motionere mere og spise sundere. Jeg var meget imponeret over, at de valgte at indgå aftaler om, hvilke dage de skulle ud sammen og motionere.

Jeg støtter op

Jeg ville gerne være med til at sikre, de kunne holde deres forsæt, og da min kone foreslog, jeg så fik en frugtordning, som kunne være med til at sikre, der var lidt sundt til den nye livsstil og samtidig vise, jeg gerne ville tage en aktiv del i mine medarbejderes liv og levned og støtte dem i at leve sundere.

Jeg undersøgte markedet, og for mig var der ingen tvivl, det var tydeligt Frugtcompagniet, som stod stærkest. Deres kundeservice var vidende og parat til at vejlede med en yderst professionel indstilling, deres sortiment var enormt, og de tilbød ikke kun frisk frugt, men også tørret frugt i deres leveringer.

Deres sortiment og fleksibilitet var klart bedre end de andre jeg snakkede med, så jeg gik ind på deres hjemmeside lige inden vi skulle gå på juleferie og afgav en ordre på en frugtordning med en blanding af frisk frugt og tørret frugt til levering en gang om ugen.

Den bedste gave til de ansatte

Da vi mødte ind lige efter nytår, så var jeg spændt på, om frugtcompagniet.dk nu også kunne levere så meget, som lovet, men al min tvivl er blevet gjort til skamme. De leverede fra første dag så præcist, at det er til at stille uret efter, og kvaliteten på det de leverer, er helt i top.

Mine medarbejdere er meget glade for ordningen, og jeg har kun hørt positive tilbagemeldinger om, hvor dejligt det er med både frisk og lidt tørret frugt, og hvor meget det faktisk hjælper dem med at holde koncentrationen hele dagen uden problemer.

Maya Dahl