Sundhed i firmaet med en frugtordning

Sundhed er for alvor kommet på dagsordenen i erhvervslivet de seneste år. Det kan selvfølgelig forklares ud fra forskellige strømninger i samfundet, men i høj grad også at man har fundet ud af, at man igennem sundhed kan få mere effektive medarbejdere. Medarbejderne er grundvilkåret i alle moderne virksomheder, og jo mere man kan gøre for at forbedre deres forhold, jo bedre – sundhed er én af dem. Sunde medarbejdere er nemlig overskudsagtige medarbejdere, og overskudsagtige medarbejdere er effektive medarbejdere.

 

Billigt og enkelt

Sundhed kan indføres i en virksomhed på flere måder, men en af de nemmere og billigere er igennem en frugtordning. En frugtordning kan nemt kamufleres som en lille, gratis bonus til medarbejderne, men giver i virkeligheden mange flere positive virkninger end det. Frugt har et naturligt indhold af sukker og er dermed en sund kilde til sukker, hvilket kan give et bedre overskud i løbet af de ansattes arbejdsdag. Det kan desuden være inspirerende for de ansatte samt være den gode undskyldning for at komme i gang med en sundere livsstil igennem kosten. Det er præcis disse positive virkninger, der gør, at frugtordninger er så udbredte i danske virksomheder. Har du ansvaret for medarbejderne i virksomheden, så kan du passende prøve det af og se, om det er noget for jer med en prøveordning.

 

Kvalitet og stabilitet

Du kan finde en billig og attraktiv prøvefrugtordning på http://www.frugtcompagniet.dk/. Frugtcompagniet er blandt landets bedste leverandører af firmafrugt og udmærker sig ved at have kvaliteten i højsædet. Her skal du ikke være nervøs for, om du får dagsgammel frugt, da de altid leverer lækker og indbydende frugt i mange varianter. Som sagt har de en prøveordning, du kan starte med, og derefter kan du rykke op på en rigtig ordning af størrelse efter behov. Du kan både få leveret dagligt, ugentligt eller andet.