Strandklar med frugt og motion

Vi nærmer os med hastige skridt sommeren, og der er mange, som gerne vil være klar til turene på stranden, men det er svært, og selv om vi på arbejdet har både fitnessrum og løbeklub, så skal der mere til. Derfor har jeg  taget en beslutning om, at vi nu også skal have en frugtordning, som kan være med til at give det ekstra boost.

At finde de rette

Jeg har undersøgt markedet og til min overraskelse, så var der flere, som tilbød frugtordning til firmaer. Jeg snakkede med de 4, som havde den bedste scorer på Trustpilot, og derefter var der ingen tvivl om, at det var http://www.frugtcompagniet.dk/, der skulle levere til os. Det har vi bestemt ikke fortrudt, og det er med sikkerhed, at vi har valgt rigtigt, for vi har siden fået leveret frisk frugt så præcist, at vi kan stille vores ure efter deres leverancer.

Vi har snakket med medarbejderne, og der er faktisk flere nu, som bruger vores fitnessrum, og der er kommet to nye medlemmer til løbeklubben, efter vi har indført frugtordning. Det er som om, det giver et ekstra boost til alle, og det er så absolut også med til at give energi sidst på dagen, noget som vi har kunne mærke på arbejdstempoet, at det virker.

Nemt at ændre

Vi har kun en enkelt gang måtte ændre lidt i vores bestilling, og det var i forbindelse med ferie, hvor vi ikke skulle have så meget frisk frugt. Det gik også så let som alt det andet, for der er en udsøgt service, og firmaet er altid klar med ekstra service, når vi ringer.

Vi har ikke på nogen måde fortrudt, at vi valgte dette firma, for der ikke noget, som vi kan sætte en finger på. Alt kører som smurt i olie, og der er altid smil fra firmaet, som leverer, noget som vi alle kunne lære meget af.

Mille Larsen