Sådan finder du den rette frugtordning

Frugtordninger er efterhånden blevet udbredt til rigtig mange danske virksomheder og med god grund. En frugtordning er en nem og billig måde at give de ansatte et sundt alternativ til kaffemaskinen og et lækkert supplement til madpakken. Frugt er en anbefalet, fast del af kosten, og den kan give mere energi og overskud med sit indhold af sundt frugtsukker. Derfor er det attraktivt for arbejdsgivere, der får en bedre arbejdsindsats og gladere medarbejdere oven i hatten. Med udbredelsen af firmafrugt er der også kommet mange leverandører, så hvordan finder man den rette? Jeg giver dig her en god anbefaling.

 

Kvalitet og stabilitet

Det vigtigste ved en frugtordning er selvfølgelig, at kvaliteten på frugten er i orden, og at den bliver leveret til tiden hver gang. Det er desværre også det punkt, som nogle gange kan halte, og især de udbydere, som tilbyder meget lave priser, kan have svært ved at opfylde disse krav. Derfor kan det klart anbefales at vælge en leverandør, som er i stand til at levere hver gang, selvom det koster lidt mere end de andre. Firmafrugt er nemlig i forvejen rigtig billigt, og derfor er det ikke en ret stor udgift. En leverandør med rigtig god feedback og tilfredse kunder er frugtcompagniet.dk. De er en af landets bedste leverandører, men er stadig konkurrencedygtige på prisen.

 

Pris

Frugtcompagniet tilbyder mængderabat på deres levering af frugt og er derfor et godt valg uanset størrelsen på din virksomhed. Du kan selv vælge, om du vil have daglig levering, ugentlig levering eller noget andet. Er du i tvivl om, hvor meget I får spist af frugten, kan det være en god ide at starte med Frugtcompagniets prøveordning, som er på en endnu lavere pris. På den måde kan I prøve det af og desuden selv se, hvorfor deres frugtordninger er så populære.