Her er fordelene ved en frugtordning

At give medarbejderne et dagligt udvalg af frisk, lækker frugt kan være en rigtig god ide, der betaler sig tilbage på flere områder. Netop derfor er frugtordninger blevet én af de mest populære måder at styrke miljøet på arbejdspladsen – især i moderne informationsvirksomheder, hvor medarbejdernes daglige indsats betyder ekstrameget for virksomhedens succes. Går du også og overvejer at starte med en frugtordning i din virksomhed, så kan du i dette indlæg finde alle fordelene, der med garanti vil overbevise dig til at tage det sidste skridt.

 

Sundhed

Det er ikke uden grund, at frugt er en del af de officielle kostråd. Ud over et godt indhold af vitaminer, er frugt også en naturlig og sund kilde til sukker, der er med til at holde energiniveauet oppe. Netop derfor er det også en god ide at sørge for, at dine medarbejdere hver dag får den fornødne frugt – dermed sikrer du, at de har energi og overskud til at klare deres arbejdsopgaver og give den ekstra gas, når der er en deadline eller lignende, der skal nås. Samme resultat kan opnås med en kaffemaskine, tænker du sikkert, men kaffe er både usundt og en mere unaturlig kilde, der giver de ansatte unaturlig energi, der ikke nødvendigvis får dem til at tænke mere klart. Et firma, der tilbyder frugtlevering, der kan anbefales, er Frugtcompagniet, der har høj sans for service og kvalitet.

 

En bonus

Ud over denne forholdsvis naturlige fordel ved frugtordningen, er der også en mere diskret fordel ved at give de ansatte et dagligt udvalg af lækker frugt. De fleste medarbejdere vil nemlig se det som en god bonus og føle sig værdsat af dig, deres arbejdsgiver, og det firma, de arbejder for. I det lange løb kan det betyde, at medarbejderne føler sig tættere knyttet til virksomheden og dermed vil finde det mere naturligt at levere en god indsats hver eneste dag.

Mille Larsen