Frisk frugt i hverdagen

Det er ikke til at komme udenom, men et frugtfad ser rigtig indbydende ud, og det er næsten umuligt ikke at tage et stykke eller to, når det står foran en. Samtidig er det ikke noget, so jeg har så tit derhjemme, for der er grænser for, hvor meget frugt der kan blive spist i husholdningen, især hvis der skal være noget at vælge mellem.

Få en frugtordning på arbejdet i stedet

På min mands arbejde har de en frugtordning, som han er rigtig glad for. De får leveret et stort udvalg af frugt, som alle kan få glæde af, og jeg må indrømme, jeg var lidt misundelig. Det var dog ikke værre, end at det var et forslag, jeg derfor kom i vores postkasse til samme formål. Jeg vidste samtidig også, at for at trænge igennem, så gælder det om at have argumenterne i orden.

Jeg havde derfor gjort mit forarbejde og undersøgt mulighederne for en frugtordning, så jeg kunne servere forslaget med links. Jeg var faldet over et firma, der kunne levere frisk frugt efter vores behov, og jeg var meget begejstret for dem. Frugtcompagniet hedder de, og de har et rigtig lækkert og spændende udvalg af frugt.

Der kom frugt på bordet

Vi får nu leveret frisk frugt på arbejdet. Det viste sig, at jeg ikke var den eneste, der var kommet med dette forslag, men det skulle vise sig, at det blev Frugtcompagniet, der kom til at stå for vores frugtordning. Det lønner sig at gøre sit forarbejde godt, og her tænker jeg ikke kun på min idé i postkassen, men også på dette firma.

De gør rigtig meget ud af at vise, præcis det, de kan levere, og til hvilken pris. Det gør, at du kan have tillid til dem, hvilket de bestemt lever op til, for nu får jeg lige som min mand mit daglige stykke lækre frugt på arbejdet.

Maya Dahl