Fordelene ved en frugtordning

I rigtig mange danske virksomheder er en frugtordning efterhånden fast inventar. Selvom det måske ikke er noget, man tænker over, er der faktisk en god grund til dette. Ud over at være en lækker bonus for de ansatte, giver en ugentlig eller daglig frugtkasse nemlig også en række andre fordele. Tænker du også, at I skal i gang med en frugtkasse på din arbejdsplads, så læs med her, og opdag alle fordelene ved det.

 

Overskud

Frugt er sundt, og eksperterne anbefaler, at man spiser det hver dag. Det er nemlig en god kilde til en masse vitaminer og desuden en naturlig kilde til sukker, hvilket gør, at man ikke har lige så stort behov for at spise en masse usund chokolade, slik og så videre. Fordi det er en naturlig kilde til sukker, er frugt også en sund energikilde. På mange arbejdspladser står der en kaffemaskine til dette formål, men frugt giver faktisk bedre energi, der holder længere tid og er sundere for kroppen. Derfor kan en frugtordning være med til at give medarbejderne mere energi og overskud, hvilket kan føre til en bedre arbejdsindsats.

 

Billigt

En bedre arbejdsindsats er uvurderlig. Og faktisk er en frugtkasse en virkelig billig og nem måde at opnå dette. Med en frugtordning fra Frugtcompagniet.dk kan du bestille en frugtkasse dagligt, ugentligt eller andet, og få mængderabat på kasserne. Du får leveret frisk frugt af høj kvalitet til døren til en pris, der er meget nem at overkomme. Som en start kan du bestille en prøveordning, så du kan se, hvordan medarbejderne tager imod ordningen uden at betale fuld pris. Frugtcompagniet har mange glade kunder, hvilket gør dem til en af landets bedste leverandører. Uanset om du har en lille, mellemstor eller stor virksomhed, er deres ydelse oplagt som en måde at få mere overskudsagtige medarbejdere til en billig pris.